“Мудрість здорового способу життя”

Народна мудрість каже: «Найбільше багатство людини – це здоров’я»

Сьогодні у бібліотеці філії №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась хвилинка екологічної грамотності на тему: «Мудрість здорового способу життя» з  учасниками народного хору «Червона калина» при Будинку культури. Кожний присутній поділився мудрими порадами з досвіду життя своїх родичів стосовно здорового способу життя, харчування. Поради були дуже корисними, повчальними і запам’ятались мені старатимусь передавати всім знайомим та друзям.

Щоб не мати проблем зі здоров’ям, важливо розуміти, що може йому зашкодити та уникати тих факторів. Найкраще здоровий спосіб життя формувати з дитинства. Батьки пояснюють, що запорукою здоров’я є спорт, раціональне харчування, дотримання особистої гігієни, відмова від шкідливих звичок та позитивні емоції. Людина яка правильно харчується і приділяє спорту час, вона стає не тільки здоровою, але й стрункою та сильною.Також загартовується дух, багато часу потрібно проводити на свіжому повітрі, особливе місце в здоровому способі життя займає сон. Людина повинна спати достатню кількість годин, щоб організм міг відновлюватись від напруження. Не варто забувати і про медичні обстеження. Адже той, хто веде здоровий спосіб життя, завжди сповнений енергії і сил, у такої людини завжди гарний настрій, завжди є бажання щось робити. 

Загалом, здоровий спосіб життя – це сукупність звичок, які допомагають підтримувати тіло та розум в хорошій формі, підвищують якість життя та сприяють довголіттю. 

Відповідальна за проведення Мигович У. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top