“Мій найкращий друг – собака”

Дружба – це одне з найважливіших почуттів людини. Значимість дружби дуже цінна і висока. Адже серед багатьох людей дуже складно знайти людину, яка розділить ваш світогляд, зрозуміє вас у важку хвилину і розділить з вами переживання, горе, радість і щастя, буде зберігати всі ваші секрети і залишиться вірним.  

28 листопада 2021 року працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували недільну  казку “Мій найкращий друг – собака”.

З цікавої лялькової вистави, яка вчить нас дружити і  ніколи не забувати друзів, розпочалась наша недільна відео-зустріч. 

Пізнавальну і веселу казку «Кінь та собака», з книжки «Казки лісовичка»,  прочитала Магас Марія, й порадила читати й просто гарно проводити час.

Пропонуємо прочитати такі цікаві книги з казками  і віршами усім бажаючим :М. Йогансен «Собака, що лазив на дерево»,  Б. Шефер «Пес на ім’я Мані», О. Торгалов «Вірний друг»,  С. Чорний «Щоденник Фокса Міккі», Г. Бритвак «Пригоди песика пекінесика», Д. Стронг «Кумедна коронація»  та цікаву енциклопедію «Собаки. 50 найпопулярніших видів».

Заходьте на нашу сторінку в фейсбуці  https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/.,  і побачите, ще й мультфільми:  «Сімейка собачок»,  «101 далматинець», «Щенячий патруль», «Жив був пес», «Маленький великий пес» та дізнаєтесь багато цікавих  фактів про собак.

Чекаємо на вас в нашій бібліотеці по закінченню карантинних обмежень. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top