Нарада працівників бібліотечної системи з керівництвом Департаменту культури

17 травня в читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась нарада працівників бібліотечної системи з керівництвом Департаменту культури, зокрема директором Департаменту культури міської ради – Надією Загурською, її заступниками: Любомиром Никораком та Олегом Короликом, та головним спеціалістом Олександрою Туєшин.

Під час наради працівникам бібліотечної системи була висловлена щира подяка за їхню активну участь у благодійному ярмарку, що відбувся минулої неділі на Вічевому майдані. Ініціатива бібліотекарів та співпраця з клубними установами приміських сіл допомогли зібрати кошти на підтримку ЗСУ. Відбулося нагородження колективів бібліотек-філій подяками з нагоди Дня матері. Працівники бібліотек отримали заслужене визнання за їхню наполегливу працю та вагомий внесок у культурне та громадське життя Івано-Франківської громади.

Був проведений детальний аналіз роботи бібліотек за останній місяць, що дозволило виявити ключові аспекти їх діяльності. Учасники наради активно обговорювали проблематичні питання та пропонували конкретні шляхи їх вирішення з метою постійного поліпшення якості послуг, наданих бібліотеками міста.

Окрема увага була приділена плануванню та організації заходів, запланованих на найближчий період. Важливі дати, такі як День вишиванки, День пам’яті репресій кримсько-татарського народу, День Героїв та День захисту дітей, отримали особливу увагу. Бібліотекарі висловили свою готовність та ініціативу організувати різноманітні літературні та культурні заходи, спрямовані на збереження національної спадщини, пам’яті та виховання молодого покоління.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top