Хвилинка-застереження «Безпечні канікули»

Попереду довгоочікуване літо і канікули. Більшу частину часу діти будуть проводити на свіжому повітрі. Тут і захоплюючі подорожі з рідними, і веселі ігри з друзями. Відпочинок влітку завжди йде на користь, якщо не трапляється надзвичайних пригод. Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих,  адже нагадати про елементарні правила безпеки дітям,  це запорука того, що діти добре відпочинуть і повернуться до навчання здоровими.
16 травня 2023 року завідувачка бібліотеки-філії№12 (с. Микитинці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської в рамках проєкту «Бібліотеки у дворах» було проведено хвилинку-застереження «Безпечні канікули».

З метою попередження нещасних випадків, бібліотекарка Гунчак Тетяна, ознайомила дітей із правилами техніки безпеки під час літніх канікул. У ході бесіди особливу увагу приділила питанням безпеки дорожнього руху, пожежної безпеки, правилам поведінки на воді та біля води, та алгоритму дій під час сигналу «Повітряна тривога». Також для присутніх підготyвала пам’ятки «Мої безпечні канікули». Важливо, аби діти дотримувались усіх перерахованих правил техніки безпеки під час канікул, адже ці рекомендації можуть захистити дитину від травматизму та нещасних випадків. Тому, батьки, вкотре нагадайте дітям ці правила та подбайте про безпечний відпочинок вашої малечі!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top