“На орбітах слова Василя Бабія”

03.03.2020 р. з нагоди Всесвітнього дня письменника, в бібліотеці – філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи 11 – А) Департаменту культури Івано – Франківської Міської Ради   відбулася творча зустріч з відомим письменником, журналістом, краєзнавцем, гумористом, педагогом, громадським діячем та добрим другом бібліотек Василем Бабієм, лауреатом 9- ти літературних премій, зокрема ім. О. гірника, ім. І. Франка, ім.  В. Стефаника.

До книгозбірні на зустріч з письменником завітали школярі 3 – Б класу ЗОШ № 4, класний керівник Пасічник Світлана Михайлівна. Під час зустрічі Василь Бабій представив свої книги, розповів дітям про себе, про свої перші літературні спроби, про роботу вчителем історії с. Хмелівка Богородчанського району, поділився планами на майбутнє. 

Хвилини зустрічі з письменником збігли непомітно, розповіді про подорожі письменника, адже він дуже любить подорожувати, щедро перемішувалися гуморесками та жартами. Веселий настрій подарував гумористичний відіокліп “Репортаж з сільського стадіону”.

На завершення вчителі та працівники бібліотеки побажали п. Василю щедрої творчості та вдячних шанувальників. Бібліотекарі ознайомили присутніх з викладкою творів Василя Бабія.

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top