“На перехресті духовних цінностей”

6 квітня 2015 року бібліотека-філія №3 (вул.Хоткевича, 52а) на засіданні клубу “Свічадо” учасники здійснили літературний круїз “На перехресті духовних цінностей”.

 _-- _--2  

Члени клубу і учні ЗОШ№19 мандрували книжковим морем разом з видавництвом “Свічадо”, яке пропонує шанувальникам книги літературу різноманітної тематики. Учасники засідання роздумували про піст, як час оновлення, очищення тіла і душі; про молитву, як розмову з Богом. А життєписи святих завжди будуть прикладом , як чинити в складних обставинах життя.

Згадали також українські звичаї і традиції у підготовці до величного Христового Воскресіння, зацікавилися літературою про здоров’я, красу, харчування. Глибше пізнати і зрозуміти себе допомогли книги про стосунки батьків і дітей та секрети успішного навчання. Особливий успіх мали художні книги Яна Добрачинського “Листи Никодима”, Лусі-Мод Монтгомері “Емілі із Місячного Серпа”, Чарльза Мартіна “Коли плачуть цвіркуни”, Луїзи Мей Олкот “Маленькі жінки”.

Нікого не залишили байдужими книги із серії “Невигадані історії”. Присутні ділилися улюбленими притчами з книги Бруно Ферреро “365 історій для душі”. Також учні подорожували сторінками журналу “Сто талантів”. Кожний знайшов для себе корисну інформацію.

Доповненням була мультимедійна презентація та бібліотечна виставка “Книги, які дарують радість душі”. Відповідальна за проведення рада клубу “Свічадо”.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top