«Небесна Сотня в пам’яті кожного»

Їх називали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Киеві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності. Ставши нашими Ангелами – Охоронцями на небі.

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в бібліотеці – філії №8  (Блавацького, 1) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся відео – спомин «Небесна Сотня в пам’яті кожного».

Розповідь бібліотекаря супроводжувалась відеороликами про історичні події того часу. Продемонстрували відеоролики «Небесна сотня, Пливе кача», «Реквієм Небесної сотні», де присутні мали змогу побачити кадри кривавої розправи над мирними демонстрантами. Під час перегляду тих подій байдужим не залишився жоден з присутніх. На завершення заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героям Небесної Сотні. Також в бібліотеці була організована книжкова виставка- пам’ять «За Україну! За її волю!

 Матеріали до заходу підготувала Гринишин О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top