Чергове заняття гуртка «Умілі руки» з виготовлення весняного букета у техніці sweet – дизайн

Прихід весни – це завжди свято. І відзначити його хочеться по – особливому. Відмінним варіантом подарунка стануть весняні букети. Своїми руками створити їх не так вже й складно. Головне – наявність матеріалів, фантазії і трохи вільного часу.

22 лютого 2018 р. 0 15.00 в бібліотеці – філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міськвиконкому відбулося чергове заняття гуртка «Умілі руки» з виготовлення весняного букета у техніці sweet – дизайн.

Гуртківці своїми руками виготовляли букетики троянд з сюрпризом для своїх матусь. Найкращим матеріалом для виробів такого плану можна назвати гофрований папір, або креп. Він не тільки легко складається і ріжеться, але і дозволяє створювати найрізноманітніші форми. Гофра добре розтягується, при цьому пелюстки виходять з природними вигинами і опуклостями. Секрет цього подарунка криється в тому, що в якості серцевини використовуються цукерки. Для таких цілей діти брали цукерки з яскравою і барвистою обгорткою. Весняний букет у гуртківців вийшов неперевершеним.

Творити красу можна завжди і скрізь. Не настільки важливо, які матеріали для цього використовуються. Головне, щоб процес приносив радість і насолоду. Тоді і кожен виріб вийде з душею. Весняний букет, зроблений своїми руками з таких квітів, буде радувати всіх, хто його побачить.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top