Недільна казка “Жменька тепла для матусі”

“У нашім раї на землі
Нічого кращого немає
Як та я мати молодая
З своїм дитяточком малим”
Т. Шевченко

“Мама” – найпрекрасніше та найрідніше слово для кожної людини! Мама – найрідніша людина в житті кожної дитини. І, звичайно ж, для кожного його мама – найкраща.

8 травня 2022 року о 12:00 годині працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, підготували і провели недільну казку “Жменька тепла для матусі”, яка присвячена відзначенню Дня Матері.

В театралізованій ляльковій виставі бібліотекарка дитячого відділу розповіла дітям про те, як підготувати найкращий подарунок для мами.
Цікаву і корисну казку «Мамине серденько» І. Мацко з інтернет-джерел, яку прочитала  Магас  М. М., і яку радить послухати не тільки дітям, а навіть усім дорослим.

А ще, аби ви не сиділи без діла, рекомендуємо прочитати інші твори і книги про маму. Серед них І. Мацко «Перехідний вік моєї мами».

Також, бібліотекарі рекомендують переглянути мультфільми:  «Маленький зайчик або мед для мами», «Мама для мамонтеняти», «Сузір’я мами»,  «Казка про день матері» та чудову пісеньку про маму», які представлені на нашій facebook-сторінці:  https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок-104792958790436 й отримайте позитивні емоції. А також, рекомендуємо діткам послухати і вивчити пісеньку «Все починається з мами», й заспівати її для своєї найріднішої людини.

Бережіть себе! Будьте здорові! 

Відповідальна: Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top