Читацьке інтерв’ю “Моя мама найкраща”

У ці травневі дні, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь-ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя – свято Матері.

Напередодні цього свята, 06.05.2022 року в бібліотеці-філії №8 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка для дітей мікрорайону підготувала читацьке інтерв’ю “Моя мама найкраща”.
Якщо говорити між нами то все починається з мами – цими словами бібліотекарка розпочала захід, ознайомила дітей з історією свята та традиціями святкування на Україні. Щоб висловити свою любов до матері, діти підготували найтепліші слова.  Для кожного рідна матуся – це тепле ласкаве сонечко, яке щедро світить, всіх зігріває і нічого не вимагає натомість. 

Мама! Найдорожче слово в світі! Де б не був ти, щоб б не робив, твій шлях освітить ніжним серцем відданим тобі. Вклонімся, люди, матерям своїм, чиїм теплом ми навіки зігріті!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top