Недільна казка «Жуль Верн і екологія»

Можна йти наперекір законам людським,
але не можна опиратися законам природи.
Жуль Верн

Жуль Верн – французький письменник-фантаст був і залишився вірним супутником юності. Перші ж романи принесли йому всенародне визнання. Щойно книги французького письменника виходили друком, вони негайно перекладалися багатьма мовами й поширювалися в усьому світі. Нещодавно виповнилось 195 років з дня народження цієї визначної людини. 

12 лютого 2023 року, о 12:00 годині працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували й провели недільну  казку «Жуль Верн і екологія».

Маленькі лялькові герої Марічка і Їжачок розповіли дітям про те, що потрібно читати книжки й повідомили про цікаві пригоди від Жуль Верна.  А, ще нагадали  про те, що потрібно дбати про Землю й не смітити.

Бібліотекарка дитячого відділу прочитала дітям казку «Блакитні квіти», яку написала І. Калина з журналу «Вечірня казка», й порадила дітям прийти в бібліотеку й взяти книжку до душі. 

Ми рекомендуємо прочитати  книги Жуль Верн «Таємничий острів», «Навколо світу за 80 днів», «Двадцять тисяч льє під водою» «П’ятнадцятирічний капітан», «Діти капітана Гранта»; про екологію – Г. Глодзь «Залюднена планета», Роде М. «Справжні монстри! Загроза для планети», Файві Е. «Сміттєва революція», «Моя планета – Земля», Кірбі Лолл «Я можу врятувати планету».

Перегляньте мультфільми «Людина і Земля. Екологія для дітей»; «Навколо світу за 80 днів»1 і 2 серії зняті за одноіменною книгою Ж. Верна, екологічну  казку «У світі все взаємопов’язано» та прослухайте аудіо книгу «Жюль Верн. Діти капітана Гранта. Частина перша. Розділ I. Рибина-Молот», які представлені на нашій сторінці в фейсбуці  https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок-104792958790436, й отримайте позитивні емоції.

Бережіть себе. Будьте здорові. 

Чекаємо Вас в нашій бібліотеці.

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top