Недільна казка “Кришталеве мереживо зимових свят”

Ось і настала чудова казкова зима. Все в природі завмирає. Зимою кожна гілочка прикрашена інеєм, і вулиці стають схожими на мереживну казку. А казкові картини у вікнах будинків і автобусів можна розглядати довго-довго. Зима дарує нам багато краси і веселощів. Ми відзначаємо найцікавіші свята – Новий Рік і Різдво.

8 січня 2023 року,  працівники   бібліотеки-філії №4  Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували  недільну  казку «Кришталеве мереживо зимових свят».

Пізнавальну і чарівну казку «У тиху Різдвяну ніч», яку написала Олена Цегельська, з журналу «Дзвіночок»,  прочитала Магас Марія  та Матвій Мельник. Також, бібліотекарка порадила читати цікаві книги, й  просто прийти до бібліотеки, щоб  гарно проводити час. 

Рекомендуємо прочитати такі  книги з казками  і колядками усім бажаючим:  Б. Мицик «Різдво як Різдво», Ч. Діккенс «Різдвяні повісті»,  М. Гоголь «Ніч напередодні Різдва», В. Гуменюк «Христос ся рождає», «Ой радуйся земле!», С. Войцеховські «Різдвяне диво Джонатана Тумі», «Моє Різдво», Д. Січинський «Христос родився», «Христос народився! Весь люд звеселився!». А, ще вам сподобається література про зиму і традиції українського народу: «Улюблені зимові свята», «Пори року», «Дванадцять місяців», В. Скуратівський «Дідух» і «Святвечір», «Зима іде – свята веде», В. Круковська «Святкуємо Різдво».

Щоб краще пізнати зимові дива, пропонуємо переглянути мультфільми «Два морози», «Маруся та Ведмідь. Зимова казка», «Різдвяна історія», «Як зайчик зиму врятував» і послухати цікаву пісеньку «Така зима лише на Україні». А також, будуть корисні відео «Правила безпечної поведінки взимку для дітей, безпечні зимові канікули» та «Як не захворіти взимку». Для тих малюків, які люблять саморобки, ми підготували відео художньо – продуктивне образотворення «Рукавичка для зайчика», яка дуже проста і діє за системою обривна аплікація.

Всі ці матеріали  представлені на нашій сторінці в фейсбуці  https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, перегляньте  й отримайте позитивні емоції.

Чекаємо на Вас в нашій бібліотеці. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top