« Неймовірні котячі історії … або КОТОВАСІЯ»

 Є в нашому календарі ряд свят, присвячених тим чи іншим представникам тваринного світу. У цьому ряду впевнено стоїть  Всесвітній день котів, який відзначається всіма любителями цих милих тварин – це 8 серпня. Ці муркотливі, пухнасті, гіперактивні, хитрі  і неймовірно ніжні тварини гідні любові і дружби людей.

       З нагоди цього котячого свята в рамках проєкту # Бібліотека _ у _ дворах 9 серпня 2022 року в бібліотеці – філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекарка для дітей мікрорайону підготувала і провела літературний  pit – ston:  «Неймовірні котячі історії … або КОТОВАСІЯ», але неспиятливі  погодні умови і захід був проведений у приміщенні.

   Спершу бібліотекарка  розповіла присутнім про історію цього свята, про незвичайні властивості кішок та їхню відданість господарям. Провела літературний  pit – ston де розповіла про веселі пригоди котів та їх друзів від різних авторів. Також діти взяли участь у конкурсі юних художників « Мій вусатий муркотливий друг».  Увазі  юних користувачів була запропонована ілюстративна виставка книг « Кото – фото вернісаж» на якій експонувались науково популярні і художні твори про представників славетного котячого племені. Захід пройшов теплим і зворушливим. Діти полишали бібліотеку в чудовому настрої.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top