“Нескорене серце Великого сина України”

12 березня 2023 року біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку у Чернієві зібралася громадськість села, щоб разом торкнутися душею до палкого й нескореного серця Великого сина України, Пророка, Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Урочисте віче розпочалося Державним Гімном України. Священослужителі УГКЦ та УАПЦ відслужили поминальну панахиду за упокій душі Тараса Шевченка та помолились за полеглих Героїв України.
Бібліотека-філія № 16 (с.Черніїв) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради долучилася до даного заходу.
З вітальним словом виступив міський голова – Руслан Марцінків. Фольклорний колектив “Черніївчани” виконав твори ” Реве та стогне Дніпр широкий” та “Заповіт” (керівник Марія Марцинюк). Ведучі урочистостей – Олена Слободян та Надія Яцишин. Опісля зі звітом про пророблену роботу та перспективним планом на 2023 рік звернувся сільський староста – п. Богдан Грейда. Міський голова Марцінків Р.Р. та староста села Грейда Б.Д. відзначили та подякували Черніївчанам за величезний волонтерський рух.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top