“Слово Кобзаря – джерело невмирущого духу”

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. 209 років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу,  своєї землі. Вся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро.

З нагоди дня народження українського генія Т.Г. Шевченка бібліотека-філія №7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради активно долучилася до відзначення 209-ї річниці від дня народження Т.Шевченка в приміщенні бібліотеки оформлено книжкову виставку.

8-9 березня учасники клубу “Люди золотого віку,що діє при бібліотеці-філії № 7, долучилися до літературних читань “Єднаємо Україну Шевченковим словом” в середмісті Івано-Франківська  (вул. Лесі Українки ), а також спільно з читальним залом ЦБ провели захід присвячений 209 -й річниці з дня народження поета.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top