Новорічна майстерня “До чудес відкриваєм двері тих, що криються в папері”

Наближається Новий рік – чарівне свято, яке з нетерпінням чекають і діти і дорослі. Це пора подарунків, веселощів, здійснення мрій. Підготовка до свят завжди радість!

16.12.2020 р. бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради гостинно запросила дітей у свою новорічну майстерню на майстер-клас по виготовленню 3 Д листівки “До чудес відкриваєм двері тих,що криються в папері.”

Напередодні свят всі мріють про дива. Бібліотекар закликала дітей не зволікати,а створити диво власноруч. Для цього потрібне лише бажання, фантазія і гарний настрій і запропонувала майстер-клас по виготовленню вітальної новорічної 3 Д листівки  (ялинки своїми руками).

Ялинка , ялинкові прикраси, новорічні святкові листівки, зроблені своїми руками , перетворять кожний дім у казкове місце і можуть стати чудовим подарунком до Нового року.

Майстерно зроблені дітьми 3 Д листівки обов’язково справлять незабутнє враження на всіх їхніх рідних! За свою майстерність вони отримали сюрприз-солодощі.

Під новорічну пісню “Веселі дзвіночки”  дітки танцювали,тримаючи в руках свої листівки.

Книжкова викладка подарувала безліч цікавої інформації про Новорічні свята, а власноруч зроблені бібліотекарями ялинки, сніжинки, а також різні новорічні дитячі поробки доповнили викладку і створили в бібліотеці неповторну чарівну атмосферу прийдешнього свята.

Надихнувшись майстерністю створення новорічної вітальної 3Д листівки, діти обов’язково захочуть повернутись до цього і не раз!

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top