Виставка-подарунок «Миколай, Миколай, ти до нас завітай»

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. У зв’язку з цією датою 18.12.2020 року працівники бібліотеки-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури міської ради підготували виставку-подарунок: «Миколай, Миколай, ти до нас завітай».
Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгожданий день року, адже невідомо, що на тебе чекає – подарунок, а чи може різочка?! Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку.
День Святого Миколая – особливе свято. Всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді, або в радощах. З особливим нетерпінням чекають на день пам’яті цього доброго святителя діти, бо для них, насамперед – це свято веселощів та подарунків.
Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається. Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.
Відповідальна за проведення: Бігун Х. Р.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top