Святкове читання віршів “Святий Миколай іде-подарунки всім несе”

«Хай Миколай усім сповна
Дарує щастя і добра.
Хай дасть усім надію й ласку
Щоб всі потрапили в добру казку»

День Святого Миколая – особливе свято. Всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді, або в радощах. З особливим нетерпінням чекають на день пам’яті цього доброго святителя діти, бо для них насамперед – це свято веселощів та подарунків.

На передодні такого величного свята у бібліотеці-філії №10 (с. Вовчинець, вул.Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури міської ради відбулося святкове читання віршів “Святий Миколай іде – подарунки всім несе”.

Вже близько двох віків християнський світ святкує День Святителя Чудотворця Миколая. Він вважається в народі захисником бідних і знедолених. На різних віках нашого життя Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя, любові. А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих хто в них вірить. І, що вони здійснюються!!!Святий Миколай присвятив своє життя справі милосердя. Наслідуймо його добрі вчинки, задумаймося над тим чи не потрібна наша  допомога  комусь. Святкуймо  свято Миколая і нехай воно стане для нас святом милосердя, доброти, прощення і любові до ближніх.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top