“Ні палінню, ми – здорове покоління”

Всесвітній день без тютюну встановлений Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Відзначається щорічно 31 травня з метою зниження поширеності тютюнової залежності серед населення. Цей день покликаний нагадати про шкоду куріння, закликати тих, хто полюбляє палити, покинути цю згубну звичку.

Ні для кого не секрет, що у сучасному світі тісно переплелись мода і звички. Адже, кожен із нас прагне жити добре, крокуючи в ногу із часом і робити те, до чого звик. Але слід пам’ятати й те, що не всі звички можуть бути корисними для нашого здоров’я. Сумно усвідомлювати, але нині разом  із модною звичкою на правильне харчування та здоровий спосіб життя, поряд стоїть згубна й не менш популярна звичка тютюнопаління.   

Оскільки ця проблема зараз є особливо актуальною і для України, то до цієї боротьби долучилась й наша бібліотека. У бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено і проведено  електронну презентацію «Ні палінню, ми – здорове покоління».  

Нехай згубні звички не перешкоджають вашому здоров’ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top