«Обирай! Читай! Пізнавай!»

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це добре і радісне свято. Разом з тим, не один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадувати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

З нагоди цього свята, 1 червня 2023 року, в бібліотеці-філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекарка в рамках проєкту  # Бібліотека_ у_ дворах підготувала для дітей мікрорайону літній бум « Обирай! Читай! Пізнавай!».

 У перший день літа, 1 червня, традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей і бібліотека гостинно відчинила двері для свої дітей – користувачів. Перший день літа – це не тільки Міжнародний день захисту дітей, а й початок довгоочікуваних літніх канікул. Як провести літо?  Звичайно з книгою!. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрії, з розмаїттям цікавих, яскравих книг та журналів неодмінно подарувати купу нових вражень та допомоги потрапити до чарівного світу казок, фантастичних пригод та мандрів. У цей святковий день бажаю хлопчикам та дівчаткам, щасливого безтурботного дитинства, яскравих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top