«Мандруємо в країну книг»   

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Сьогодні, 1 червня 2023 року до бібліотеки філії №10 ( с.Вовчинець, вул.Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради завітали учні 4-А класу Вовчинецької гімназії з якими було проведено цікаву бесіду на тему «Мандруємо в країну книг». Бібліотекар розказала юним школярам про казковий світ книг, а також запропонувала кожному  написати свою мрію на аркуші паперу. Діти з радістю взялись до роботи, кожна дитяча мрія була написана з великою любов’ю та захопленням. Час пройшов цікаво та весело, а усміхнені обличчя дітей та слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалось і обов’язково ще не один раз прийдуть до книгозбірні. В кінці заходу бібліотекар ознайомила присутніх з цікавою літературою яку варто прочитати літом.

Посмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може тішити око. У них стільки щирості та довіри,що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Тож нехай же сьогодні, у день захисту дітей, кожен постарається зробити маленьких жителів нашої планети кращим та безпечнішим. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми дорослі тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків. Кожний батько, мати сьогодні й кожного наступного дня повинні зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Відповідальна за проведення – Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top