Образок духовної краси “Щемливі потоки любові  і вогник духовності Калини Ватаманюк”.

Фізична краса – не постійна,
Моральна краса – відносна ,
і тільки духовна краса – вічна.

28.01.2017 року 0 12.00 год. на абонементі ЦБ (вул.К.Данила, 16) користувачі долучилися до духовної краси Калини Ватаманюк, познайомившись з її неперевершиними книгами – духовними перлами. Захід приурочений до 70 – річчя від дня народження гуцульської письменниці.

Бібліотекар  розпочала образок духовної краси  із знайомства з біографією письменниці, зокрема, наголосила , що Калина Ватаманюк  – володарка Золотого Пера , Член Спілки  письменників України , заслужений журналіст нашої держави, лауреат  премій Василя Стефаника та Марка Черемшини.

Разом зі своїм чоловіком Дмитром заснувала духовно – екологічний центр “Здвижин”. Ця великої душі людина ніколи не сумнівалася в тому, що “все від Господа Бога на землі”. Надалі бібліотекар охарактеризувала книги Калини Ватаманюк, які писала у молитвах і постах:

  • “Від лиця твого, Господи, судьба моя іде” (1995),
  • “Між хрестами і зорями” (1996),
  • “Сад моїх журавликів” (2002),
  • “Очима душі” (2008)
  • “Ми – діти світла” (2009).

В книгах – глибока, довірлива, проста і в той же час небуденна розмова про нас самих, про сенс життя, про святе в нім і неминуще.

Для чого ми прийшли в цей світ? Чи з власної волі? Куди йдемо з нього? Чому сльози і скорбота, горе і печаль є невід’ємними супутниками життя кожного з нас?.. На ці вічні запитання авторка знаходить  відповіді у непростих долях людей, які постають перед читачем сторінок книг. Рядочки книг Калини Ватаманюк читають ті, кого покликав Христос, аби засвітити у своєму серці світелко Його небесної істини та спаслися.

Захід організований і проведений для широкого кола користувачів. Відповідальна – Микитюк Уляна.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top