Літературний портрет “Велике подвижництво Калини Ватаманюк”

28.01.2017 р. о 14 год.   бібліотека – філія №13 (с.Хриплин вул. Берегова 4в.) відбувся, захід присвячений 70 – річчю від дня народження  Калини Ватаманюк. 

Завідувачка філією познайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом цієї талановитої письменниці та журналістки. Провела коротенький огляд кожної з п’яти її  книг та розповіла про Духовно – екологічний центр Християнської злагоди і любові “Здвижин”фундатором якого вона є.

   

Калинка – Верховинка, так її ласкаво називають у рідному селі Кобаки. Ця жінка на олтар свого життя поклала немало: збудували з чоловіком хату, викопали криницю, посадили сад, виростили сина Всеволода і дочку Лесю є п’ятеро онуків.Вона є автором п’яти духовно – пізнавальних книг.

Книги письменниці сповнені любов’ю до природи – всього творіння Божого та її вінця – людини.Вони наставляють читача на путь істини,вчать дивитися на світ очима душі,яка ніколи не обмане.

 Українці пишаються своєю талановитою землячкою,з радістю читають та перечитують її чудові твори і в їхніх серцях загораються вогники духовності і любові. Такі вогники горіли і  28 січня в бібліотеці – філії №13.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top