Онлайн-виставка “Чудова преса на всі інтереси” до дня періодики “У калейдоскопі веселих сторінок”

Кожного дня, в будь-яку погоду, листоноші приходять і приносять свіжі газети та журнали. На сторінках періодичних видань зустрічаємося з незвичайними людьми: відомими письменниками, артистами, музикантами і спортсменами, а також з своїми ровесниками. Ми маємо змогу дізнаватися про цікаві події, які відбуваються в нашій країні, та в інших країнах світу. 

17.09.2020 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми ( Мазепи 11А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради організовано онлайн-виставку “Чудова преса на всі інтереси” в рамках проведення дня періодики “У калейдоскопі веселих сторінок”.

Журнал “ Малятко” – тішить своїх  маленьких читачів оповіданнями , казками і віршами, загадками і саморобками. розмальовками і кулінарними рецептами, а ще тут є різні конкурси: “ Мої бабуся і  дідусь”, “ Добра справа”, “ Ми – маленькі українці”. Разом із журналом можна всією родиною малювати, складати вірші, оповідання, робити саморобки.

Надзвичайно цікавий журнал “Жасмин”- це захоплююча подорож до чарівної країни рукоділля. З цим журналом буде цікаво всім дівчаткам від 8 років. В ньому багато творчих ідей для любителів орігамі, квілінгу, витинанок, виробів з бісеру, а також нескладні кулінарні рецепти, кросворди, головоломки, різноманітні майстер-класи, поради, конкурси, призи.

Листаючи журнал “Барвінок” – потрапляємо у дивовижний палац. В ньому багато залів, в яких приховано безліч таємниць. На кожній сторінці журналу перед вами виникає наче увесь світ – таємничий і безмежно цікавий, зокрема такі рубрики журналу, як-от : “Ми любимо читати”, “Велика екологічна гра”, “Банк усіляких цікавинок”, крамничка ”Здоровий бублик” , “З торбинки дядечка запитальника”, “Веселий кіш”. На жаль , в цьому 2020 році журнал “ Барвінок” не виходить з друку, але у бібліотеці зберігаються журнали минулих років.

Журнал, який навчає та розважає, відкриває багато нового та цікавого – “Куля”. Читаючи його, ви дізнаєтесь про нові мультфільми у рубриці “ Мультоманія”, поринете у світ мандрів старовинними замками у рубриці “Замки України”, а у рубриці “Веселі задачки” – посмієтесь над їх вирішенням. Рубрика “Світ природи” здивує цікавими рослинами і тваринами, є в журналі і особиста сторінка для хлопчиків та дівчаток. Подружившись із журналом – ви зможете і самі потрапити на сторінки цього журналу, розповісти про себе, свої захоплення, знання та вміння. А ще тут є багато різноманітних ігор, головоломок, веселих завдань та конкурсів, розгадуючи які, ви отримаєте чудову нагоду щомісяця отримувати призи.

Для дітей  5-9 класів ми пропонуємо природничий журнал “Колосок”. Матеріали тут присвячені різноманітним явищам природи, можна дізнатися про найбільші космічні тіла й найдрібніші живі організми, а також познайомитися із своїми ровесниками, які досліджують природу, дізнаєтесь про таємниці людського тіла, про все цікаве та незвичайне. А ще – подорожуватимете найбільшими цікавими місцями планети, ознайомитесь з рідкісними живими істотами, що заселяють нашу планету, та їх звичками.

Для старшокласників бібліотека отримує журнал “Однокласник”. Юні журналісти, письменники, фотографи можуть поділитися своїми думками та враженнями, взяти участь у щорічному конкурсі  “Твій погляд”, з художніми творами юних письменників  знайомить рубрика “Літературна студія”, а рубрики “Лист” та “Посиденьки” пропонують замислитись над питаннями та проблемами, що турбують молодь. Це повноколірний журнал для розумних підлітків, це своєрідний клуб, що об’єднує тих, хто любить читати й хоче писати.

Крім цих журналів бібліотека пропонує читачам журнали: ”Дивослово”, “Журавлик”, “Шкільний світ”, “Жінка”, та газети – “Галичина”, “Здоров’я та довголіття”, “Експрес” , “Своїми руками” та інші.

З газетами та журналами свій вільний час ви проведете з користю і задоволенням. Чекаємо своїх юних читачів, після закінчення карантину, в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи, 11А).

Відповідальна за захід – Драганчук Г. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top