Онлайн-зустріч з представниками публічної міської бібліотеки м. Хшанова (Польща)

      20 червня 2023 року за ініціативи директорки Департаменту культури Івано-Франківської міської ради п. Надії Загурської відбулася онлайн-зустріч Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з представниками публічної міської бібліотеки м. Хшанова: Anna Siewiorek, Olga Nowicka, Małgorzata Zbroszczyk.

Метою онлайн-спілкування стало обговорення партнерської співпраці бібліотек та місцевих органів влади. Говорили про написання спільних проєктів, які вагомо вплинуть на підвищення іміджу бібліотек серед мешканців громади, та дозволять впроваджувати сучасні, ефективні форми бібліотечного обслуговування, реалізації нових бібліотечних послуг та вдосконаленню професійної майстерності бібліотечних працівників.
Було цікаво ознайомитись з досвідом польських колег, з творчими та креативними ідеями та поділитись своїми інноваційними процесами в бібліотечній діяльності: (Перше бібліотечне радіо в Україні, віртуальна реальність в бібліотеці, робота з людьми з сенсорними порушеннями, діяльність клубів у бібліотеках). Також учасники обговорили внесення змін до планів роботи, обмінялися досвідом втілення різноманітних проєктів в умовах воєнного часу, обслуговування читачів місцевих і вимушених переселенців, формування списків літератури для впо. Перше онлайн спілкування відбулось в дуже дружній атмосфері. Директорка МЦБС Оксана Вовк подякувала колегам з Польщі за величезну підтримку нашої країни та її громадян, і це вкотре доводить, що ми є добрими сусідами готовими підтримати один одного. Маємо надію на плідну співпрацю та чекаємо наступних зустрічей!
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top