Правовий лікбез «Інтеграція молоді з ВПО в життя громади»

  Військова агресія з боку РФ виступила важливим об’єднуючим фактором української нації, формуванні сильного суспільства здатного самоорганізовуватися та зосередити свої зусилля на наближенні дня перемоги. Десятки тисяч людей вимушені були покинути свої домівки, а часто і втративши їх, шукати прихистку в різних регіонах України, які миттєво
перебудовували життя своїх громад  з тим, щоб забезпечити їх  гідне перебування, допомогти адаптуватися, вирішити питання навчання, організувати психологічну підтримку та дозвілля. Не випадково, центральне місце в цих процесах  займають бібліотеки, які стрімко включились у всі важливі зміни в житті громад від прямої допомоги фронту та її бійцям до підтримки мешканців та вимушених переселенців.

  20 червня 2023 року, о 11:30 годині працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели правовий лікбез «Інтеграція молоді з ВПО в життя громади». Бібліотекарі спілкувалися з нашими користувачами, надаючи інформацію про те, як захистити свої права і вміло оперувати цими знаннями. Також, було підготовлено прайс-лист «Куди звертатися, щоб отримати безоплатну правову допомогу???», з яким ми ознайомлювали всіх присутніх.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top