“Осіння колекція модного читання”

Осінь – чудова пора, яка надихає на прогулянки, посиденьки, творчість. Це пора збору врожаю, цвітіння хризантем, чорнобривців.

Найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла. Для тих, хто отримує насолоду від читання, працівники бібліотеки-філії №7 (вул. Дністровська. 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міськради  провели заочну прогулянку бібліотечним бульваром. Захід проходив протягом чудового осіннього дня – 4 жовтня 2020 року. Здійснити прогулянку осіннім бульваром користувачам бібліотеки допомогла виставка “Осіння колекція модного читання”.

На виставці представлені книги різних авторів. Історії автора В.Лиса змусять  усміхатися і плакати, насолоджуватися і дивуватися вічній земній красі. Роман Юрія Винничука “Лютенція” – витвір з елементами містики, детективу, еротики, гумору і смутку. Твір Сергія Гридіна “Не ангели” відкриває грань складного життя молоді у власному світі і співставляє зі світом дорослих. Якщо хтось хоче прочитати про перше кохання, смак поцілунку –  бібліотекарі пропонують прочитати твір Ірини Мацко “Кава по дорослому”. В цьому творі можна дізнатися , що перехідний вік переживають не тільки підлітки, а виявляється, що у мами –  також перехідний період і не простий. Мама, долаючи свої труднощі , доростає до розуміння, що її дочка, вже майже доросла – інша, ніж була дитиною. І вони починають спілкуватися не просто як мама з дочкою, а як подруги.

Бібліотекарі бібліотеки – філії №7 запрошують всіх читачів до бібліотеки і впевнені, що зачитавшись улюбленою книжкою, на зміну осінній депресії прийде  оптимістичний настрій і кожен вибере книгу для себе, щоб повніше відчути осінь у розпалі.

Відповідальна за проведення заходу завідувачка бібліотеки Мирослава Васіна. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top