«Осінні візерунки падолисту»

Ось і настала осінь. Пора, яку називають золотою. Осінь, мов художниця, почала розмальовувати дерева в жовто-червоний колір.  Та, як виявилось, ця пора року може також допомогти розвинути креативність.
А щоб довше зберегти настрій осені, можна власноруч виготовити чудові осінні візерунки.
Тому 19.10.2019 року в бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради був проведений майстер-клас «Осінні візерунки падолисту».
Діти створювали осінні прикраси за допомогою кольорового паперу, ножиць, картону і клею, виявляючи неабияку фантазію, кмітливість та творчість.

Під час майстер-класу маленькі умійки розгадували загадки, продовжували прислів’я про осінь та почули народні прикмети жовтня. Провідна ідея розвитку особистості – через творчість ширше реалізувати свої можливості в навчанні. Майстер-класи допомагають нашим читачам засвоювати знання у гармонійному  поєднанні з творчою діяльністю.
Юним гостям було запропоновано добірку книг літератури з культури і мистецтва, що викликав інтерес для саморозвитку. Діти не тільки розважились, дізнались багато цікавого, а ще і отримали солодкі подарунки.
Відповідальні за проведення: Цібій С. О., Дяків Р. Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top