Палітра ювілейних дат “Павло Глазовий – патріарх українського гумору” /до 100-річчя від дня народження П. П. Глазового/

30 серпня 2022 року поціновувачі влучного гумористичного слова вшановують пам’ять незабутнього патріарха українського гумору Павла Глазового.

Павло Прокопович Глазовий – український поет-гуморист і сатирик, заслужений діяч мистецтв України, автор поеми “Слався, Вітчизно моя!”, тринадцяти книжок сатири та гумору та восьми книжок для дітей.  Крім цього, він – легенда нашої літератури, чия творчість дарувала і даруватиме людям радість і віру в кращу долю рідної України. Поет-сатирик П. Глазовий завжди жив інтересами України, свого народу, його твори надають сил у найскладніші часи безнадії, роблять людей щасливішими.

30 серпня 2022 року о 14.00 працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели палітру ювілейних дат “Павло Глазовий – патріарх українського гумору” (до 100-річчя від дня народження П. П. Глазового).

Гостями зустрічі були члени клубу “Люди золотого віку” та внутрішньо переміщені особи, які зараз проживають у нашому місті.

Увазі присутніх було запропоновано літературний екскурс у життєпис письменника, охарактеризовано творчий доробок гумориста та сатирика та були продекламовані його твори. Цікавою була добірка відеоматеріалів з виконанням поетичних творів відомими артистами розмовного жанру. 

На заході була презентована однойменна бібліотечна виставка літератури.

Відповідальна за проведення заходу – Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top