“Патріотична поезія Надії Дички – небесна молитва і віра для оборонців України”

04  серпня 2015р. на абонементі ЦБ (К.Данила,16) заввідділом обслуговування Кирста О.М. експрес-інформацією “Патріотична поезія Н.Дички – небесна молитва і віра для оборонців України” ознайомила користувачів бібліотеки з виходом нової книги поезій ”Війна без приводу війни”, презентація якої днями відбулася в м. Долина, де живе і творить відома прикарпатська поетеса, піснярка, авторка двох десятків книжок, цікава художниця і публіцистка.

Книга побачила світ у київському видавництві “Смолоскип” і присвячена, як наголошує авторка, бійцям, які загинули в зоні АТО, і тим, хто продовжує боротися за Україну. Назву книжці дав однойменний вірш з глибокою філософією: сьогодні війна є і ніби її нема, а люди гинуть.

Найперше, книжка для тих, чиї батьки, чоловіки, сини і кохані захищають Україну, а також для всіх українських вояків і є мечем кари для ворогів України і небесною молитвою для ії оборонців. Бібліотекар І категорії Лисенко Л. С. ознайомила присутніх із біографією поетеси та творчими здобутками, переглядаючи виставку-викладку “Поезія відголосу серця до серця”.

 
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top