Патріотичний відеоролик «Соборність рідної землі – основа нації й народу»

6ф-б.День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

Саме цій знаменній події в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) був присвячений патріотичний відеоролик «Соборність рідної землі – основа нації й народу». Переглянувши його користувачі дізналися про споконвічне прагнення українського народу до волі, свободи та незалежності, про тяжку і тривалу боротьбу за національне визволення, утвердження власної державності та єдності.

До цього свята була організована книжкова виставка «Соборність України – єдність нації». Матеріали, представлені на виставці, акцентують увагу на історичних фактах цього періоду.
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Сьогодні ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.
Відповідальна Паркулаб Н.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top