Перегляд літератури “Наш рідний жовто-блакитний колір нашої свободи”

На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в країні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.

Державний прапор – один з офіційних державних символів суверенітету держави. Синьо-жовтий стяг став символом боротьби за національні й соціальні права українського народу, у ньому висвітлені віковічні прагнення до миру,  праці, краси та багатства рідної землі.

Тому з нагоди цього дня бібліотекою-філією №10 МЦБС (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  провели перегляд літератури “Наш рідний жовто-блакитний колір нашої свободи”. В рамках заходу була оформлена книжкова викладка літератури «України серця стук», де представлені книги про українські державні та  народні символи, розвиток української історії і культури, боротьбу нашого народу за незалежність і свободу. До  нашої книжкової світлиці на перегляд літератури завітали юні читачі, для яких бібліотекар підготувала патріотичну вікторину «Чи знаєш ти символ України?». 

Матеріали книжкової виставки дають змогу відвідувачам побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадати імена та постаті великих українців, які сьогодні відстоюють суверенітет і захищають цілісність нашої держави котрі прославили Україну.

Державний прапор — це символ країни і є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Відповідальна за проведення Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top