Колаж-майстерка «Моя незалежність»

Кожного року 24 серпня наша країна відзначає головне свято – День Незалежності України. Це свято – данина поваги борцям за свободу і становлення нашої Батьківщини – України.

Напередодні цього свята, 23 серпня 2023 року, у бібліотеці-філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради бібліотекарка в рамках проєкту #Бібліотека_в_дворах підготувала для дітей мікрорайону колаж майстерку «Моя незалежність».

 Спершу бібліотекарка привітала дітей зі святом, потім розповіла про ухвалу Акта приголошення Незалежної України та його історичне значення для нашого народу. Далі діти творчо підійшли до колаж-майстерки і з захопленням виготовляли прапорці долоньки, патріотичне серце та янгола-охоронця. Для їх виготовлення вони використовували кольоровий папір, ножиці, клей – і… умілі руки. Кожна дитина  вкладала, у свій виріб, частину свого серця, свою душу. Всі роботи підтверджуються, що Україна в нас єдина країна. В бібліотеці була представлена ілюстративна виставка « Моя країна прекрасна і незалежна». З Днем Незалежності, Україно!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top