Інформаційна хвилина «Синьо-жовтий диво-птах»

Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну, разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, вірою у перемогу, у святість цієї прекрасної землі, дає кожному право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

 23 серпня 2023 року з нагоди відзначення Дня Державного прапора України у бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради у рамках проекту #Бібліотека_в_дворах відбулась інформаційна хвилина «Синьо-жовтий диво-птах», де учасники заходу мали змогу ознайомитись з книжковою викладкою «Синьо-жовтий символ незламності».

Бібліотекарі провели патріотичну вікторину: « Як ти знаєш рідну країну», де ставили дітям питання з географії, історії, етнографії. Також під час інформаційної хвилини розповідали історію появи українського прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки у наш час. Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це пам’ять про героїв, які віддали своє життя за Україну, це гордість, слава і велич народу.

Відповідальні за проведення: Недбаєва О. М., Волошин Н. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top