Перегляд літератури “Книги, що підкажуть, порадять, підтримають”

   В кожній книгозбірні є добірка книг, які зацікавлять, порадять, підкажуть та просто допоможуть провести час із користю. Дізнаватися про нове та спостерігати, як змінюєшся сам та ті, хто поряд. Є у цьому щось неймовірно-привабливе… 24 жовтня 2023 р. о 14.00  працівники читального залу ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели перегляд літератури “Книги, що підкажуть, порадять, підтримають”. Зараз емоційний інтелект цінується чи не більше за точні та практичні знання. У цьому немає нічого дивного, щоб існувати у соціумі потрібно, перш за все, розуміти та поважати один одного. Для того, аби дізнатися більше про внутрішній світ, почуття, мислення, світогляд та мотивацію кожного і існують книги з психології. Допоможуть, підкажуть, порадять, підтримають також книги та довідкові видання і з інших галузей знань.

Ми радимо прочитати такі книги:

Ден Аріелі Добре бути ірраціональним. Як мислити нелогічно та отримувати несподівані переваги / Ден Аріелі. – Л.: Видавництво Старого Лева, 2021. – 352 с.

Еріксон Т. В оточенні ідіотів, або Як розуміти тих, кого неможливо зрозуміти / Томас Еріксон. – Х.: Фоліо, 2019. – 251 с.

Клейнман П. Психологія 101: факти, теорія, статистика, тести й таке інше! / Пол Клейнман. – Х.: Клуб сімейного дозвілля, 2016. – 240 с.

Клосінська А. Здорове харчування для дітей / Анна Клосінська. – Л.: Свічадо, 2015. – 127 с.

Товстуха Є. С. Золоті рецепти української народної медицини / Є. С. Товстуха. – К.: КМ Publishing, 2012. – 552 c. та інші.

Відповідальні за проведення заходу бібліотекарі читального залу ЦБ.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top