Творча зустріч з Марією Мудрою “Я обіцяю жити… Дихати і радіти”

    Марія Мудра народилась 27.10.1987 року у м. Донецьк. Третя дитина в сім’ї. Писати почала в дитинстві, у дев’ятому класі написала п’єсу про нерозділене кохання, яку поставили в школі. У 2005 році закінчила школу, клас із поглибленим вивченням фізики і математики. Мова була одну годину на тиждень, література так само, але вирішила вступати на філологічний факультет ДонНУ ім.Василя Стуса.

Після третього курсу почала працювати у школі, поєднуючи вчителювання зранку та студентство у другу зміну. У 2010 отримала диплом за спеціальністю «Українська мова та література». У 2014 – му році залишила Донецьк і опинилася в Сумах, де прожила два роки. Після цього  перебралася в Обухів (Київська обл.) і прожила там 5 років, там народилась дочка Олександра. Там працювала у приватному садочку та приватній школі. У серпні 2021 року переїхала в місто Івано-Франківськ.

24 жовтня 2023 року  о 15:00 в читальному залі ЦБ Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради  відбулась творча зустріч з Марією Мудрою “Я обіцяю жити… Дихати і радіти”. Бібліотекар читального залу Оксана Дубовська представила присутнім гостю книгозбірні – надзвичайно світлу людину, поетесу і коротко повідала про її напрацювання. У формі діалогу відбулось приємне спілкування з авторкою та знайомство з її поезією, яке дало можливість багатьом присутнім у залі розкрити для себе творчість Марії Мудрої. Натхненна літераторка радо ділилася з присутніми різними життєвими історіями, які надихають її. Живі історії віршів не залишили байдужими його учасників. Всі присутні  з непідробним і щирим зацікавленням слухали поезії з дебютної збірки авторки “Мій янгол з очима блакитної сталі”, яка присвячена її чоловікові, який воює в ЗСУ. У книгу ввійшли вірші, написані протягом кількох останніх років. Вони сповнені щирою любов’ю, ніжністю та пристрастю. Авторка передала в подарунок читачам бібліотеки примірники презентованої книги з автографом і подякувала за організовану теплу і щиру зустріч.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Дубовська Оксана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top