“Пластовий шлях” – журнал пластової думки, літопис пластового життя“

12 квітня 2017 р о 17.30 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) відбувся бібліопрес “Пластовий шлях” – журнал пластової думки, літопис пластового життя“ з нагоди 105-річчя Пласту (1912), 5-ліття відкриття у місті першого у світі пам`ятника “Пластунам, що не зламали своїх присяг”(2012 р.).

Рекомендуючи журнал  “Пластовий шлях” пластунам, які завітали на захід, бібліотекар підкреслила, що це сучасне і цікаве видання є у фонді бібліотеки. Вона не оминула увагою і те, що дописувачами до журналу являються саме пластуни і подякувала за те, що вони долучаються до дуже важливої справи – створення літопису Пласту, ділячись цікавими пластовими новинами, висловлюючи корисні думки, стосовно розвитку організації, розповідаючи про маловідомі сторінки історії.

Бібліотекар зупинилася на окремих репортажах журналу, дискусійних статтях, споминах, листах, тощо, а також розглянула фотографії в яких виражена історія пластового життя з 1912 по1917рр, та ілюстрації різного роду.

Пластунів зацікавила розповідь бібліотекаря, вони спілкувалися та дискутували, адже без дискусій Пласт не зможе просуватись вперед, а “замерзне, як сніговий дід на полі історії”. Тож із побажаннями рости, розвиваватися, творити нову динамічну реальність, боротися із труднощами та поборювати їх, бібліотекар закінчила бібліопрес і запросила пластунів й надалі брати участь у бібліотечному житті.

Захід підготований для юнацтва. Відповідальні – Данилів Л.В., Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top