Майстер-клас по створенню писанок

12 квітня в центральній бібліотеці для дітей (в. С.Бандери, 8. Т.:53-25-97) відбувся майстер-клас по створенню писанок. Проводила навчання з гуртківцями «Грайлики-читайлики» бібліотекар молодшого відділу Атаманюк Леся Володимирівна. Спочатку дітки згадали все, що вже знають про писанку, а Леся Володимирівна підсумувала сказане та розповіла цікаву легенду про те, як з’явилася писанка.

А далі малеча слухала та дивилась, як створюється писанка за допомогою серветки – декупаж. І ось вже кожен отримав матеріал для самостійної роботи: заздалегідь видуте яйце, серветку, ножиці й пензлик. Робота нібито однакова, проте кожен проявив в ній свою творчість. «Гарна писанка у мене, мабуть, кращої нема», – так казав про свою писанку кожен учасник майстер-класу. І це правда! Коли писанками прикрасили гілочку, ніби сонечко засвітило. Таки вони були нарядні та випромінювали добро й теплоту.

Леся Володимирівна привітала усіх з Великодніми святами та пригостила малечу шоколадними писанками. Радісна дітвора понесла свої вироби додому як подарунок для батьків.

Відповідальна за підготовку та проведення заходу бібліотекар молодшого відділу Атаманюк Леся Володимирівна.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top