“Подорожуй рідним краєм”

Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими та талановитими людьми. Для кожного українця Україна є святинею, скарбом, національною гордістю. Почуттям  патріотизму стає глибшим, коли ми більше дізнаємося про історію своєї малої батьківщини, про знаменних земляків, про пам’ятки рідного краю.

28 вересня у бібліотеці-філії№10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту Івано-Франківської міської ради відбулася віртуальна мандрівка “Подорожуй рідним краєм”.

Для кожного з нас найближчим серцю куточок завжди була й залишається рідна батьківська земля-та, що народила, виростила, вивела на велику життєву дорогу. Це той рідний край, та земля, яку не  раз ми пройшли босими ногами, де , з кожним куточком пов’язані найприємніші спогади дитинства і юності. Наші батьки діди, прадіди ростили хліб, виховували дітей з надією на їх кращу долю.

В перегляді книги «Село моє України цвіт» ми пропонуємо познайомитися з історією рідного краю. Це не просто книга, а свідоцтво народження  села. Це літопис  маленької частинки України. А ще підручник мудрості й любові до своєї землі.

Дуже важливо, щоб кожна людина виростала з почуттям любові до рідного села, до рідних місць, тільки тоді будуть красивіші наші міста та села, тільки тоді буде міцною наша Україна!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top