Подорож по сторінках улюблених казок “Що, чому і як буває казка всім нам нагадає”

3 липня бібліотека-філія №1 у роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури міської ради провела подорож по сторінках улюблених казок “Що, чому і як буває казка всім нам нагадає”.

Казка супроводжує нас усе життя. Вона буває сумна і весела, вона не тільки розважає, але і навчає розуму, допомагає розуміти де добро, а де зло.

Вибір казок величезний. Кожна нова казка залишає незабутнє враження. Такі книги допомагають полюбити читання, дарують можливість проживати різні цікаві пригоди з героями книг, вони втішають, розраджують, надихають.

Бібліотекар запросила читачів до подорожі сторінками улюблених казок, а разом з цим і до фантазії. Запропонувала діткам творчо перетворити зміст улюбленої казки, або її кінцівку, вигадати нових казкових героїв, або придумати свою літню казкову історію, яка створить дивовижний і фантастичний світ з улюбленими героями, сповнений пригод, веселощів, пустощів та навіть небезпек.

Літні канікули – це і є пора ігор, розваг і забав. Це пора подружитись з книгою, казкою і зробити свої літні канікули незабутніми, адже коли читаєш цікаву і захоплюючу книгу, фантазуєш чи мрієш, то може статися щось по-справжньому чарівне!

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top