“Мій найвірніший друг”

2 липня в усьому світі відзначають цікаве свято – Міжнародний день собак. Воно не є офіційним, однак власники цих чотирилапих тварин залюбки його святкують.

Собака – не лише вірний друг, надійний помічник, а й рівноправний член сім’ї – це єдина істота на землі, яка любить тебе більше, ніж себе. Чотирилапі завжди поруч у різні життєві моменти, додають у життя своїх господарів позитиву та вміють бути вірними друзями. Тож варто бути вдячними нашим улюбленцям за їхню відданість.

З нагоди такого цікавого свята, бібліотека-філія №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготувала пізнавальну годину.

Цікавий факт! Вчені стверджують, що собак було одомашнено 13-15 тисяч років до нашої ери. Відтоді вони завжди поруч з нами. Ні для кого не секрет, що собаку називають другом людини, і це не дарма, адже тварини настільки прив’язуються до людини, що серед людей важко знайти друга відданіше, ніж вони.

Бібліотекар оформила виставку-інсталяцію: «Про чотирилапих улюбленців», де представлені книги про породи собак, як дресирувати і доглядати за домашніми улюбленцями. Також представлена художня література про них. А на завершення пізнавальної години до уваги найменших любителів тварин запропоновано до перегляду мультфільм «Жив був пес».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top