Подорож у часі “Івано-Франківськ у дзеркалі століть”

Вулицями Франкового міста
Я йду на зустріч землякам своїм.
У бурхливій суєті минають літа мої.
Заховалась історія у крилі твоїм.

В історії  кожного народу є дати, які творять його майбутнє і які ми не маємо права забувати. Далекого 1662 року Станиславів (нині Івано-Франківськ) отримав магдебурзьке право. Так почалася перша сторінка літопису славного міста між двома Бистрицями. Ми любимо своє місто за його мальовничість, неповторність і чарівність. Івано-Франківськ багатий щирими і привітними мешканцями. І показати в нас є що, і подивитися є на що. Цього року ми відзначаємо 361-шу річницю з дня заснування нашого міста – Івано-Франківська.

В бібліотеці-філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до цієї дати було приурочено подорож у часі “Івано-Франківськ у дзеркалі століть”.
Місто постійно змінюється, як і кожна людина, воно – живий організм, тому сьогодні обличчя міста одне, а колись було зовсім інакшим.

Дізнатися, яким був Івано-Франківськ у минулому, здійснити мандрівку усіма історичними епохами допомогли членам клубу “Золотого віку” при  бібліотеці-філії № 7,  завідувачка бібліотеки Тарновецька- Мороз І.Д. та бібліотекар Федишин В.В. Члени клубу – користувачі бібліотеки подорожували центральними вулицями нашого міста, милувалися давніми кам’яницями, що формують неповторне обличчя міста на Бистриці. Бібліотекар Федишин В.В. розповіла історію площ та вулиць, таємниці та легенди пов’язані з конкретними будинками.
Бібліомандрівку користувачі бібліотеки завершили оглядом виставки “Рідне місто моє Франкове” у , святково прибраній до Дня міста, бібліотеці-філії № 7.
Вітаємо всіх з днем народження нашого рідного міста !

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top