Поради для розумних “Крок до знань”

Наші знання суть зерна наших творінь.

(Г.Бюффон)

День знань – це день, з якого починається дорога в майбутнє, а учням і студентам дає можливість повернутися до своєї другої домівки.Навчання в школі 2020-2021 рр. точно буде проходити по-новому. В умовах пандемії коронавірусу адаптація до нового режиму, до нових правил вимагає чимало сил і креативності. Ми сприяємо тому, щоб цей період пройшов максимально результативно.

30.08. в рамках фестивалю “Мелодія парку” бібліотекар бібліотеки-філії №14 (вул. Довженка,12) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, з нагоди Дня знань підготувала виставку-пораду “Крок до знань” у міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.

Зустріч пройшла цікаво і весело! Із великим задоволенням до заходу долучалися всі: від першокласників до випускників. Старші охоче давали поради малечі, а працівниця бібліотеки підготувала малюнки-поради на тему “Правила класу”. Подарунками до свята були водяні кульки, яким діти надзвичайно раділи. На виставці була використана така література: І.Свєтлова”Розвиваємо уяву та фантазію “, науково-популярне видання “Маленькі розумники”, В.Федієнко “Моя планета Земля” та ін.

Відповідальна за проведення Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top