“Пора студентська – світла й неповторна”: бібліокаламбур 

17 листопада 2022 року працівники бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури  міської ради, підготували і провели бібліокаламбур «Пора студентська – світла й неповторна». 

Учасниками заходу були студенти. Захід відбувався в читальному залі бібліотеки та в коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Вікторина  була жартівлива й захоплива, тому пройшлась юнацтву до смаку. Виявляється наша українська молодь вміє все і знає багато, бо на всі відповіді і завдання, які були сьогодні, були виконані на відмінно.

Періодику, яка підніме настрій, яку можна читати, коли немає світла і яка не образить, а головне ідеально підходить для студентів : «Однокласник», «Моє хобі», «Міжнародний туризм», «Країна знань»  –  представили бібліотекарі.

А для того, щоб студенти не байдикували  у вільний час і коли вони дуже зайняті, змогли швидко зробити свої завдання, які їм потрібно виконати, то ми запропонували їм частіше заходити до нашої бібліотеки. Адже, в нас можна веселитися, робити контрольні, реферати,  інші уроки, дізнатися цікаву інформацію, розвиватися й займатися самоосвітою. Усі присутні отримали  в подарунок  листівку-сюрприз із смішним афоризмом й візитку з адресою нашої бібліотеки.

Чекаємо Вас в нашій бібліотеці.

Відповідальна: Ліктей Н. К., Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top