Інформаційний дайджест «Люди особливого статусу»

Студентство – найкращий період життя, а студенти – люди особливого статусу. 17 листопада в багатьох країнах світу  відзначається День студента. В Україні цей день святкується на офіційному рівні з 1999 року згідно Указу Президента України № 659/99.

17 листопада 2022 року з цієї нагоди в бібліотеці-філії №14 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради для колишніх, теперішніх і майбутніх студентів проведений інформаційний дайджест «Люди особливого статусу». Студентські роки залишаються в пам’яті назавжди, бо саме в цей час закладається фундамент життя, отримуються знання, що формують спеціалістів.

Міжнародний день студентів проголошений Всесвітнім конгресом студентів на честь вшанування празьких студентів, яких за активні протести було заарештовано в 1939 році німецькими окупантами. Справедливість, свобода, свідомий вибір – цим вирізняється все міжнародне студентство та українське зокрема. А ще студентів виділяє особливий статус – вони люди майбутнього!

Тому на повну потрібно використовувати свої знання, досягати нових вершин, щоб студентські роки залишили в пам’яті слід радісних і позитивних вражень!

Відповідальна: Араджіоні С.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top