Правова хвилинка «Цікаве правознавство»

9.12. 2016 о 14 год. Правова хвилинка «Цікаве правознавство».

13 13%d0%b1Захід відбувся в Хриплинській школі в рамках Всеукраїнського тижня правових знань. Знайомство учнів 3 класу з «Конвенцією ООН про права дитини» в казково-ігровій формі.

Діти разом з бібліотекарем знаходили «Правопорушників прав дитини» в казках: «Червона шапочка», «Лисиця та Журавель», «Івасик-Телесик», «Коза-Дереза», «Кривенька качечка», «Гидке каченя», «Колобок», «Три ведмеді»… і розглядали які права дитини були порушені. Граючись, діти усвідомлювали не тільки свої права, а й обов’язки, виховували етику поведінки, почуття товариських стосунків, повагу до рідних, турботу про ближніх. Вчилися протистояти злу і творити добро.
По закінченні заходу бібліотекарка познайомила дітей з книгами викладеними на тематичній поличці «Подорож в Країну Правових Знань».

А для старшокласників цього дня була організована підсумкова правова вікторина «Запитання від Феміди». Відповіді підлітків засвідчили, що заходи, які проводилися на протязі правового тижня, не минули безслідно, а сприяли підвищенню правової культури.

Учні засвоїли істину, що незнання закону не звільняє від відповідальності, а знання – перетворюється на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного.

Відповідальний за підготовку та проведення заходу Бабій О.С.- завідувач бібліотека-філія №13 та Сливоцька В. С. – педагог-організатор.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top