Правознавча інформаційна розкладка “Правовий захист дитини”

Сьогодні Україна, як і весь світ, стикнулася з особливою жорстокістю та неповагою до прав людини. Тому як ніколи суспільство має згуртуватися для досягнення спільної мети – захисту прав людини та створення сприятливих та безпечних умов життя в усьому світі. Враховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону і прав людини, Указом Президента України започатковано проведення Всеукраїнського тижня права, щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

І саме в цей день в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарки підготували і провели правознавчу інформаційну розкладку «Правовий захист дитини». Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Працівники бібліотеки  познайомили присутніх  з книжковою виставкою «Наші права у мандрівку життя».  Виставка дає можливість користувачам бібліотеки ознайомитись з правовою літературою. Знання своїх прав та вміння ними користуватись є невід’ємною частиною якісного життя кожного українця. Наші читачі мають змогу протягом тижня переглянути матеріали, представлені на книжковій виставці. До їх уваги документи з різних галузей права. Виставка стане корисною всім, хто займається правовою самоосвітою, цікавиться питаннями правознавства і практично всім громадянам.

Відповідальна: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top