Презентація бібліофотосушки “Бібліотека через об’єктив: історія та сучасність”

30 вересня 2018 року з 12:00 до 14:00 на абонементі ЦБ (вул. К. Данила,16) Івано-франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотекаря (30.09) відбулась презентація бібліофотосушки “Бібліотека через об’єктив: історія та сучасність”. Це цікава, креативна фотовиставка в бібліотечному інтер’єрі, що діяла з 25 по 30 вересня. яку протягом цього тижня мав змогу переглянути кожен відвідувач абонементу ЦБ. Різноманітні матеріали виставки висвітлювали розділи: ”Бібліотекар – розпорядник долі книг”, “Музика в бібліотеці” та інші. Увагу всіх жителів мікрорайону привертала і бібліовітрина з тематичними світлинами. Фотоекспозиція ”Ще одна є з книжок книжка, та що ми зовем природа…” (працівники ЦБ на відпочинку) розповіла всім, що бібліотекарі вміють не тільки добре працювати, а й активно відпочивати.

Презентуючи фотосушку, бібліотекар ознайомила присутніх з історією створення бібліотеки. Була згадана велика армія бібліотечних працівників, адже кожен із них прожив у цій бібліотеці своє життя, написав свою історію зі своїми не схожими на інші переломними та кульмінаційними моментами сюжету. Працівники абонементу ЦБ з радістю зустрічали ветерана бібліотечної справи Гольдіну Людмилу Леонідівну, яка є постійним користувачем абонементу, та яка працювала тут ще на зорі створення бібліотеки , а саме в бібліотеці № 4, на базі якої і була створена ЦБ.

Тепло згадує роки віддані даній бібліотеці і інший ветеран праці – Когут Світлана Василівна, яка в даний час працює в обласній бібліотеці для юнацтва, але не забуває свій старий колектив.

Завітала в бібліотеку і Тетяна Рогацька, яка також віддала бібліотечній справі багато років життя, і хоча на даний час вона проживає в Канаді, про роки праці в МЦБС не забуває.

Також вітали працівників із Всеукраїнським днем бібліотек постійні користувачі абонементу (протягом двох останніх років) переселенці з Донбасу Василь Кучера (Луганськ) та Ольга Маїр (Донецьк), які зробили презентацію бібліофотосушки справжнім святом із частуванням смаколиками та чаєм. Презентація закінчилася, а приємна розмова довго ще тривала.

Презентація бібліофотосушки “Бібліотека через об’єктив: історія та сучасність”підготовлена для широкого кола користувачів.
Відповідальна Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top