Презентація нової літератури “Зорепад книжкових новинок”

30 вересня 2018 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради зібралися книгомани, які з нетерпінням очікували на книжкові новинки.

Щоби користувачам було легко зорієнтуватися у царстві нових книг бібліотекарі розгорнули виставку “Зорепад книжкових новинок”.
В цей день на читачів чекали цікаві перегляди літератури “Сучасна українська проза”, “Романи для дівчат”, “Зарубіжні бестселери 2018 року”, “Таємничий світ детективу і фантастики”.
Цінителі художнього слова познайомилися з книгами сучасних українських авторів. Особливо припали до вподоби твори Л. Олендій “Гніздо горлиці”, В. Лиса “Діва Млинища”, Н. Гурницької “Мелодія кави в тональності сподівання”, М. Лаюка “Баборня”, В. Шкляра “Троща” та ін.

Любителів зарубіжної прози зацікавили книги Дж. Мойес “Після тебе”, “Дівчина, яку ти покинув”, “Париж для самотніх”, А. Мартен-Люган “Закохані в книжки не сплять на самоті”, Ч. Мартіна “Гора між нами”. Гідною уваги була література для підлітків. Це твори А. Аудгільд Сульберґ “Суперкруті догралися”, “Привиди проти суперкрутих”, Н. Е. Ґрьонтвердт ”Суперліто”, Й. Ягелло “Зелені мартенси”. На шанувальників детективів чекали видання українською мовою творів Д. Х. Чейза та А. Крісті.
В цей день ніхто не залишився без нових книг.
Відповідальні за проведення Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top