Презентація виставки серії книг “Порадник для батьків”

Screenshot from 2016-05-23 17:14:4717 травня в бібліотеці-філії №5  (вул.Галицька, 100) проходила презентація виставки серії книг “Порадник для батьків” з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

Бібліотекар презентувала для відвідувачів новинки із серії книг “Порадник для батьків”  видавництва “Свічадо” а також актуальні вирізки із періодичних видань: журналів “Ангелятко”, “Ангеляткова наука”, “Жінка”; газет “Експрес”,  “Голос України”, “Нова зоря”, “Галичина”, “Репортер”.

Батьки і вихователі змогли ознайомитися із різноманітними системами виховання (тибетська, французька, іспанська, італійська) та дізнатися про негативні  аспекти української методики.

У книгах-порадниках “Як любити дитину?”, “Як уберегти дитину від страждання”, “Чому діти брешуть”, “Брати-сестри без суперництва…”, “Дитина чемна і нечемна” відвідувачі знайшли для себе рекомендації щодо виховання та корисні поради на кожен день.

Психолог Джеймс Добсон стверджує: “батьківство – це справа не для боягузів”. Тому бажаємо Вам наснаги, шановні “ангели-охоронці” діток на Землі, а якщо потрібні будуть поради то звертайтеся до книг.

Відповідальна за презентацію виставки бібліотекар Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top